Over Werkpunt

Over ons

Werkpunt is de plek waar de technische vraag en het aanbod samen komen. Als technisch werving & selectie bureau zijn wij gespecialiseerd in, enerzijds het aanbieden van gave en uitdagende functies binnen de techniek en anderzijds het vinden van de juiste vakspecialist voor werkgevers.  

Werkpunt is opgericht vanuit de praktijkervaring binnen de techniek. Iemand die op zoek is naar een baan, ziet tegenwoordig ‘door de bomen het bos niet meer’ door de vele vacaturesites en uitzendbureaus. Daarnaast is het vinden van gekwalificeerd technisch personeel door de jaren heen steeds lastiger geworden voor werkgevers. Wij bij Werkpunt combineren ons brede netwerk, de technische kennis die we in huis hebben met onze efficiënte en duidelijke manier van werken, waardoor wij werknemers en werkgevers kunnen voorzien in datgene waar zij echt naar op zoek zijn.  

Als Werkpunt zijnde voelen wij ons maatschappelijk verantwoordelijk. Wij bemiddelen voornamelijk in langdurige samenwerkingen omdat iedereen gebaad is bij een stuk continuïteit en zekerheid. Daarnaast bieden wij al onze uitzendkrachten de mogelijkheid om gratis te sporten bij een landelijke sportschool. Onze medewerkers zijn hierdoor fitter, zitten beter in hun vel en dit vertaalt zich weer in een hogere productiviteit op de werkvloer en een lager ziekteverzuim; win-win situatie als je het ons vraagt.